Bruiloft

Ik leg deze prachtige dag graag van begin tot het eind voor jullie vast. Ik heb diverse pakketten beschikbaar waar je uit kunt kiezen. Voor ieder wat wils. Tijdens jullie bruiloft focus ik op jullie, de sfeer, details maar ook op jullie familie en vrienden. Op deze manier heb je een mooie reportage van jullie speciale dag. 

Liefde & zwangerschap

Wil je een mooi moment met zijn tweetjes om een tastbare herinnering te maken en om jullie liefde te vieren? Of misschien ben je zwanger en wil je graag jouw mooie buik laten fotograferen? Graag! Ik leg deze bijzondere periode graag voor jullie vast. Een mooie, stijlvolle en natuurlijke reportage, op een buitenlocatie of bij jullie thuis. 

Ga je binnenkort trouwen en wil je alvast een keertje oefenen voor de camera? Dat is ook zeker mogelijk.  

Newborn 

Jullie krijgen een kindje! Hoe mooi is het om de eerste periode uit het leven van je kindje vast te laten leggen? We houden een shoot in jullie vertrouwde omgeving waarbij ik de baby fotografeer en daarbij ook focus op details. Het hele gezin staat centraal zodat jullie later mooie foto's hebben van deze tijd. 

Gezin

Ik zet jullie gezin op de foto zoals jullie zijn. Weinig poseren maar lekker spontaan, ongedwongen en met veel plezier. De shoot kan plaatsvinden bij jullie thuis maar ook in de bossen, duinen of op het strand.