Let's go on an adventure, let's create memories, and magic, and intimate moments that will last a life time.

It's wedding time!

Jullie zijn verloofd. Wat ontzettend leuk. Je bruiloft is een van de meest bijzondere dagen in je leven, maar misschien ook wel een van de meest spannende. Daarom is het belangrijk dat jullie je op je gemak voelen en erop vertrouwen dat ik jullie dag en jullie liefde prachtig ga vastleggen. We leren elkaar kennen onder het genot van een kopje koffie en we onderzoeken of er een wederzijdse klik is. Vanaf de dag dat jullie datum in mijn agenda staat (in grote blokletters!!), zet ik me voor de volle 100% voor jullie in. 


Op de grote dag zelf ben ik spontaan, een beetje gek, vaak onzichtbaar of juist de grootste cheerleader om jullie aan te moedigen en ervoor te zorgen dat jullie je comfortabel en relaxed voelen. Natuurlijk staan jullie in the picture, maar familie en vrienden mogen niet vergeten worden. De sfeer en aankleding neem ik ook voor jullie mee, want ook dat hoort bij jullie dag! Mijn doel: het verhaal vertellen van jullie dag en zorgen dat jullie je dag herbeleven zoals hij was, elke keer als je de foto's bekijkt. 

Investering

Je boekt mij als fotograaf op jullie bruiloft voor het starttarief van €1250,- (incl. btw). Dit is inclusief 6 uur fotografie.

Wil je mij langer boeken?
Dat kan uiteraard.  In mijn trouwbrochure vind je mijn verschillende pakketten. Pakket op maat nodig? Samen kijken we wat het best passend is voor jullie dag.

.

Inbegrepen

  • Kennismakingsgesprek
  • Binnen 1 week ontvang je een preview met daarin een aantal beelden van jullie bruiloft
  • Online galerij met alle foto's
  • Een mooi fotoalbum van 15 x 15 cm met een linnen kaft
  • Reiskosten binnen 30 km rondom Gemert.
  • Een enthousiaste fotograaf die met jullie meedenkt en er samen met jullie een prachtige dag van gaat maken.

Upgrade mogelijkheden

  • Je kunt het fotoalbum upgraden naar een groter handgemaakt luxe fine art album.
  • Beelden vanuit verschillende kanten? Een second shooter behoort tot de mogelijkheid.
  • Wil je naast foto's ook een film van jullie bruiloft? Ik werk samen met verschillende videografen die jullie bruiloft met liefde vastleggen (drone-beelden behoort tot de mogelijkheid).