Trouwen in het buitenland..

Jullie liefde vieren in het buitenland? Zelf ben ik dol op reizen dus ik snap helemaal waarom koppels ervoor kiezen om in het buitenland te trouwen. Of je nu wilt trouwen op een tropisch strand in Bali, in de bergen in Zwitserland of op de prachtige heuvels in Toscane, ik ga graag met jullie mee om deze onvergetelijke dag vast te leggen.

The world is your oyster.

Fotograferen en reizen zijn mijn twee grootste passies. Ik doe niets liever dan die twee passies combineren. Zijn jullie op zoek naar een fotograaf voor jullie destination wedding, neem dan gerust contact met mij op want ik leg dit avontuur graag voor jullie vast. 

We beginnen met een kennismakingsgesprek om jullie trouwerij door te nemen. Ik ben namelijk ontzettend benieuwd naar jullie plannen. Ik heb het geluk dat ik al veel mooie reizen heb kunnen maken. Tijdens elke reis kom ik prachtige locaties tegen waar ik het liefst direct een fotoshoot zou willen plannen. Ik kan jullie dan ook zeker voorzien van tips bij het kiezen van mooie locaties. Tijdens ons gesprek bespreken we jullie wensen en kunnen we samen jullie avontuur nog meer vorm gaan geven. Naar aanleiding van dit gesprek kan ik jullie ook een passend aanbod doen. Jullie buitenlandse avontuur zo persoonlijk en intiem mogelijk vast leggen, dat is mijn doel. 

Geen grote bruiloft maar een elopement? Love it! Ook daarvoor kun je contact met mij opnemen.