Well, hello!

Leuk dat je meer over mij wilt weten. Je bent vast en zeker op zoek naar een fotograaf die bij jou past. Op deze pagina lees je meer over mij en mijn fotografie.


Ik ben Laurie,

Een reislustige '30-something' die samenwoont met haar man in het pittoreske Gemert. Mijn hart gaat sneller kloppen van tropische oorden, cultuur opsnuiven, lekker (uit)eten en gezelligheid. Met een voorliefde voor natuur en avontuur vind je mij vaak - met een viervoeter aan mijn zijde - in de bossen of op het strand met de wind in mijn haren en natuurlijk een camera in de hand.Lifestyle fotograaf

Passie voor fotografie

Camera in de hand? Ja, bijna altijd. Met mijn fotografie wil ik mensen fotograferen zoals ze zijn. Ik hou van mooie beelden, details, het vertellen van verhalen en het vastleggen van magische momenten. Wij zijn een goede match als jij houdt van authenticiteit en echte plaatjes. Met mijn foto's hoop ik dat mensen later weer even terug in de tijd kunnen om de mooie herinneringen weer op te halen. 

Lifestyle fotografie

Op zoek naar een fotograaf die je laat poseren en 'say cheese' roept? Kijk dan gerust verder. Ben jij op zoek naar spontane en echte beelden? I'm your girl!

Mijn foto's vertellen het verhaal van de koppels en families voor mijn lens. Fotograferen doen we daarom op een mooie buitenlocatie of bij jullie thuis.

Humor & ontspannen

Spontaniteit & gezelligheid. Daar ga ik voor! Mijn foto's laten geluk, liefde en blijheid zien. Echte emoties. 

Voel jij je ongemakkelijk voor de camera? Voor een shoot nemen we de tijd en ik stel je op je gemak. Ik stel vragen, geef opdrachten en probeer daarbij de nodige humor te gebruiken. Die spontane beelden komen er wel want iedereen is fotogeniek.